Quinta da Gaivosa Azeite Virgem Extra..levering uge 43

110,00 DKK
Mængderabat
Ved køb af 2: 95,00 DKK

Efter 30 års vinproduktion præsenterer Quinta da Gaivosa nu sin første ekstra jomfruolivenolie.

Resultatet er en olie af overlegen kvalitet, præget af aromaer med noter af grønt æble, hakket græs, tomat og mandel.  Styrken i olien gør sig gældende især i munden, med en god balance mellem bittert og krydret, som ender i en harmonisk og forlænget afslutning. 

Marken er præget af ujævne skråninger og ujævn jord i 500 meters højde og med soleksponering mod vest/vest, og landet har de ideelle naturlige betingelser for produktion af olivenolie.

I bunden er oliven af ​​sorterne Cobrançosa, Galega og Madural, hvor sidstnævnte er meget sjældne, produceret økologisk.  Høsten sker manuelt ved hjælp af kam fejemaskiner, efterfulgt af streng udvælgelse.


Ifølge Domingos Alves de Sousa, fra Quinta da Gaivosa, "har vi det privilegium at arbejde på et unikt land i Douro, som viser os, høst efter høst, dets uudtømmelige potentiale.  Efter nogle eksperimenter med vores bedste oliventræer, følte vi, at dette var det rigtige tidspunkt at inkludere en højkvalitets olivenolie i vores sortiment, der er i stand til at bringe en ny tilgang til Gaivosas terroir, altid tro mod tradition og autenticitet. ”


Debuten af ​​Quinta da Gaivosa Extra Virgin Olive Oil er lavet i begrænsede mængder og distribueres eksklusivt.


Antal
1
Tilføj til kurv